Wieleweetjes

EDITIE 15 mei 2021

INFORMATIEBULLETIN AFDELING DANS 

Beste cursisten en ouders van cursisten,

Voor jullie ligt ons informatiebulletin met Dubbel-GOED nieuws!

Baby nieuws!!
Geboren op 12 mei 2021, Noud, zoon van Stefan Leus en Carline Slaats, kleine broer van Mats. Gefeliciteerd namens ons allemaal! Wij wensen jullie heel veel geluk, voorspoed en gezondheid toe! Als jullie een kaartje willen sturen:

Jasonstraat 4 5631 JA Eindhoven

Dans Nieuws!

De cursisten tot 17 jaar mogen weer komen dansen in onze fijne danszaal! 

Om toch nog iedereen de kans te geven om nog even lekker te dansen en bewegen voordat de zomervakantie eraan komt, hebben wij een leuk concept bedacht om jullie aan te bieden. Dit zijn op zichzelf staande korte cursussen waarvoor je wel even actie moet ondernemen.

Inschrijven kan via https://www.dewielecreatief.nl/cursussen-2/cursussen-afsluiting-2020-21/ Wacht niet te lang want vol=vol! Cursisten die dit jaar ingeschreven stonden, hebben voorrang op andere belangstellenden. 

Het programma ziet er als volgt uit: 

Docenten: MM Minouche Meijer
                         TvL     Tamara van Lint

Uniforme kleding

Normaliter willen we graag onze jeugdige cursisten in uniforme kleding zien dansen tijdens de lessen. Nu begrijpen we dat waarschijnlijk bijna alle kinderen uit hun dansschoenen zijn gegroeid, en wellicht ook de balletkleding té krap is geworden. Maar om voor 5 tot 7 keer les nieuwe kleding en schoeisel te kopen en dan waarschijnlijk wéér in september, dat vinden we te zot. 

Dus de optie is: óf lekker op sokken en in T--shirt/shortje dansen óf met nieuwe schoenen en in nieuwe balletkleding.
We hebben schoenen op voorraad, ook enkele maten tweedehandse schoenen. Balletkleding verkopen we pas weer in september. 

Uitvallessen of verzuim vanwege corona besmetting of quarantaine

Bij uitval van een of meerdere lessen zullen we deze gaan inhalen, mits mogelijk in het tijdvak waarin we deze lessen aanbieden. Dit wordt via de desbetreffende docent gecommuniceerd.

Is de cursist verhinderd door ziekte of quarantaine, meld dit z.s.m. aan je docente. Helaas is het niet mogelijk om de les in te halen. 

De Wiele Creatief – Afdeling Dans – COVID-regels binnen de Wiele creatief  • Wij houden ons aan de regels van het RIVM.  

  • Bij verkoudheid, griep- achtige verschijnselen en of koorts verwachten we dat je thuisblijft. Je kunt ons verwittigen via what’s app.
  • Entree van De Wiele is bij het waterrad, uitgang is de voormalige nooduitgang naast de danszaal. Mondkapje is verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar tijdens het verplaatsen op de gangen binnen een openbaar gebouw. 
  • Tijdens de lessen hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.
  • Entree danszaal is door de kleedkamer.
  • Kom niet eerder dan 5 minuten vóór aanvang van de les.  
  • Ga thuis naar het toilet.
  • Kleed je thuis vast om in je danskleding. Schoenen kunnen ter plekke worden gewisseld. Handen wassen bij binnenkomst en ná de les  
  • Houd voldoende afstand van elkaar.
  • Ouders moeten buiten wachten, bij de buitendeur grenzend aan de lange zijde van het gebouw bij de fietsenstalling (met uitzondering van de kleuters, 1 ouder per kind).
  • Tussen de lessen door wordt er gedesinfecteerd, de docent heeft weinig tijd om u te woord te staan. Maak even een bel-afspraak of stuur een mailtje naar dans@dewielecreatief.nl

De Juffen dragen tijdens de lessen een mondkapje en stellen het op prijs als de kinderen afstand bewaren tot de juffen. Juf Tamara is zwanger zoals jullie weten, en wil geen onnodig risico lopen, wat natuurlijk voor ons allemaal geldt.

Tot slot

Wij kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer welkom te mogen heten in onze heerlijke danszaal!

Voor vragen m.b.t. deze Wieleweetjes kan je contact opnemen via de volgende wegen:

E-mail: dans@dewielecreatief.nl  
Minouche: 06 20397286
Tamara:          06 48521337

Voor administratieve vragen: Info@dewielecreatief.nl
Telefoonnummer: 040 2855496 - ma-vrij 9.00-12.30u

Voor nu gauw inschrijven en dan zien we elkaar heel spoedig!

Dansante en zonnige groeten,

Tamara en Minouche