Plantaardig vormen
8 april 2018
Portretboetseren
12 oktober 2018
Zweerman_S

Docent: Rob Zweerman

Plastisch en ruimtelijk vormgeven

Deze cursus biedt de mogelijkheid om in elk tastbaar materiaal je gedachten en ideeën te onderzoeken en uit te voeren. Metaal, kunststof, hout, tempex, kunststof, was, kleí, restmateriaal of andere niet voor de hand liggende materialen kunnen worden gebruikt om tot drie dimensionale collages of werkstukken te komen.

Niet alleen autonome beelden of collages maar ook toegepaste kunst zoals meubels of interieur objecten kunnen ontwikkeld worden. Laat je inspiratie de vrije loop en voel je niet geremd om te experimenteren, de docent ondersteunt je in jouw eigen zoektocht, in zowel aanpak als vervaardiging.

Beginners maken al doende kennis met vorm en materiaal, voor meer gevorderden biedt de cursus de mogelijkheid om je eigen vormtaal verder te ontwikkelen. In een ontspannen sfeer en een heerlijke werkruimte kun je geleidelijk je beeld of object tot zijn uiteindelijke vorm laten groeien

Kortom: een cursus met alle mogelijkheden om je creativiteit de ruimte te geven. Benodigde basisgereedschappen zijn aanwezig (hout, metaal (ook lassen), kunststof). Het is aan te raden je favoriete (of specialistisch) gereedschap zelf mee te nemen.

Plastisch vormen

Cursuscode: 120
Maandag 19.30-22.00 uur
Start: 9 september 2019

Aantal lessen: 24 in 2 delen van 12 lessen

Tussentijds instromen is mogelijk. U bent welkom op maandagavond. Het cursusgeld wordt naar rato in rekening gebracht.

Lesgeld: €180,- - €325,-

Docent: Rob Zweerman

Inschrijven