Basiscursus MIG/MAG en elektrode

Deze cursus is bedoeld voor volwassenen. Het MIG/MAG lasproces is snel te leren. Dit omdat de lasdraad automatisch uit de lastoorts komt. Een handige vorm van lassen voor iedereen die in korte tijd iets wil kunnen lassen. Deze cursus is een tevens een goede basis voor een verdere lasopleiding.

Cursusopzet:

Deze basiscursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur (totaal 15 lesuren) en wordt gegeven door een gediplomeerd lasdocent. Per cursus nemen maximaal 4 cursisten deel en wordt er gewerkt met 2 lascabines in groepen van twee lassers. Hierdoor krijgt de cursist optimale aandacht en begeleiding.

In overleg met de docent bestaat er een mogelijkheid om zelf een lasopdracht te definiëren en uit te voeren. Met deze privéopdracht is het terugverdienen van je cursusgeld mogelijk.

Het MIG/MAG lassen is veruit het meest voorkomende lasproces in de Nederlandse lasindustrie. Als je het lasproces ambieert is het een veilig en makkelijk aan te leren lasproces.

Elektrodelassen is een degelijk lasproces. Goedkoop in aanschaf en onderhoud. Zeer actueel onder hobbyisten en bij agrarische bedrijven.

We hebben natuurlijk een mooi leerzaam lesprogramma maar het inbrengen van eigen lasopdrachten geeft de cursus altijd een extra sfeer en betrokkenheid.

Alles in overleg met de docent met een gedegen voorbereiding.  

Lassen

Cursuscode:  11B150
Lesdag: n.t.b.
Startdatum:  Eind oktober 2022

Aantal lessen:6

Lesgeld: €425,00( Materialen zijn niet bij de cursusprijs inbegrepen)

Inschrijven