Keramiek met Caroline Peeters

Docent: Caroline Peeters

Spelen is belangrijk ... net als kijken wat er ontstaat .... het loslaten van een idee schept de vrijheid om nieuwe dingen te maken met verrassende resultaten. Wat is er mooier dan het kunnen vormgeven van een idee in materiaal?

Of het nu gaat om een schaal met prachtige kleuren en een spannende vorm en/of decoratie, of om een beeld wat zich in je hoofd heeft gevormd.

Als beginneling ga je vooral materiaal en stijl verkennen. Je krijgt daarbij begeleiding van de docent d.m.v. opdrachten gedurende 5 à 6 keer. Hierna kies je een techniek (boetseren, draaien, opbouwen, gieten etc.) en een vorm die je naar eigen fantasie gaat uitwerken en waarin je persoonlijk wordt begeleid.

Cursisten die al langer les hebben, ontwikkelen een eigen stijl die ze steeds verder uitdiepen. Deze cursisten hebben, indien daar behoefte aan is, met regelmaat een inhoudelijk gesprek over het werk. Tevens hebben zij de mogelijkheid om mallen te leren maken om (porselein) gietklei in te gieten en werken zij naar behoefte ook met diverse soorten porseleinklei.

 

Als een cursus op VOL staat kun je nog steeds inschrijven. Je komt dan op een wachtlijst mocht er een plaats vrijkomen.

Cursuscode: 500 - Keramiek met Caroline Peeters
Maandag 09.30-12.00 uur
Start: 19 september 2022

Cursuscode: 501 - Keramiek met Caroline Peeters
Maandag 19.30-22.00 uur   
Start: 19 september 2022

Cursuscode: 502 - Keramiek met Caroline Peeters
Woensdag 19.30-22.00 uur 
Start: 21 september 2022

Aantal lessen: 24 lessen in 2 delen van 12 lessen.

Lesgeld: €193,- - €350,-

Docent: Caroline Peeters

Inschrijven