Kleuterdans (4-5 jaar)
12 april 2018
Make a Piece (11+ jaar)
12 april 2018
M_de Wild_A_300x400

Docent: Marjolein de Wild

Korte cursus Apps en grafisch vormgeven

Misschien loop je al een tijd rond met het idee om een film, een (mooier) fotoboek, een website of een ebook te maken? Maak dan gebruik van zes cursusavonden om daar eindelijk eens de tijd voor te nemen en je te verdiepen in de mogelijkheden.

Voor het maken van boeken, ebooks, filmpjes of websites heb je niet altijd ingewikkelde softwarepakketten nodig. Dankzij de komst van smartphones en tablets zijn er ook eenvoudige applicaties waar je snel en zonder voorkennis mee kunt werken.

Terwijl je vertrouwd raakt met de mogelijkheden van deze Apps kom je ook allerlei ontwerp-keuzes tegen. Bij het werken met Apps, gaan techniek en vormgeving hand in hand. Ook als je een filmpje maakt en daarin teksten verwerkt, ben je aan het vormgeven. Aan het (grafisch) vormgeven besteden we daarom veel aandacht.

De cursus is zo opgezet dat je kennis neemt van de verschillende mogelijkheden, maar de cursisten kunnen vooral de eigen interesse volgen.

 Wil je een indruk van een ebook met daarin de voordelen van een ebook en tevens alvast wat ontwerptips?

https://tinyurl.com/y7emg4qe

Voor een voorbeeld van een ebook met daarin technische instructies voor de App Bookcreator waarmee je een ebook kunst maken: https://tinyurl.com/y94joaw5

Voor meer informatie over mijzelf, zie mijn website: www.marjoleindewild.nl

Korte cursus Grafisch Ontwerpen
(Deze cursus is samengevoegd met Werken met Apps!)

Cursuscode: 810

Tijdstip: Woensdag 19.30-22.00 uur
Startdatum: 16 januari 2019

Vervolgdata:  23/1, 30/1, 6/2, 13/2, 20/2
Aantal lessen: 6

Lesgeld: €110,-
Docent: Marjolein de Wild

Inschrijven

(Deze korte cursus is een samenvoeging van de eerder aangekondigde korte cursussen "Grafisch ontwerpen" en "Creatief werken met Apps".)