Fotowerkgroep De Wiele

Fotograferen voor kinderen (9+)
13 april 2018
Fotogroep Digifoto Geldrop
26 februari 2019

Fotowerkgroep De Wiele

In september 2017 is de Fotowerkgroep De Wiele van start gegaan met ambitieuze leden en een ambitieus programma. In het Jaarprogramma wisselen vrij werk en thema’s elkaar af en gaan we samen fotograferen. De fotografen worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen.

De doelstelling van de Fotowerkgroep is om van elkaar te leren, elkaar te stimuleren en uit te dagen om nieuwe grenzen te verkennen en uit de eigen “comfortzone” te stappen met uitdagende opdrachten en thema’s. Creatief fotograferen en respect voor elkaars werk staan daarbij centraal. Bewust is gekozen voor “werkgroep” in onze naamgeving om aan te duiden dat we een actieve groep zijn, samen werken aan fotografie en willen groeien in vakmanschap. Dit zowel als groep als ook als individu.

Door de foto’s samen te bespreken krijgt de fotograaf meerdere meningen over zijn werk. Meningen en zienswijzen met als doel je skills als fotograaf verder te ontwikkelen. Op jaarbasis zijn er 20 bijeenkomsten en wordt gezamenlijk een veldwerkprogramma opgesteld en uitgevoerd waarbij thematisch interessante plekken en evenementen worden bezocht en gefotografeerd. De resultaten worden wederom gezamenlijk besproken.

Heb je de ambitie om je fotograferen naar een hoger niveau te brengen en zijn de technische beheersing van je camera en je foto-bewerkingsprogramma goed, meld je dan aan voor de Fotowerkgroep De Wiele.

Inschrijven via de website is eenvoudig. Voor het gehele seizoen bedragen de kosten € 60,- .

Inschrijven en actief deelnemen aan de Fotowerkgroep kan op elk moment in het lopende seizoen.

Fotowerkgroep De Wiele

Cursuscode: 330
Dag: Donderdagavond (oneven weken)
Tijd: 19.30-22.00 uur
Start: 20 januari 2022

Aantal sessies
: 20

Bijdrage: €60,-

Coördinator: Huub Keijzers (a.i.)

Inschrijven