Fotografie Basiscursus bij Marjolein van Hout

Dans-je-Zen combi yoga en dans
11 april 2018
Fotografie Basiscursus bij Noud van Tiem
8 maart 2020

Bij de basiscursus fotografie leer je alles over de basis-technieken van de digitale fotografie.  Je leert hoe je camera werkt, hoe je vormgevingsaspecten het best kan toepassen. Diafragma, sluitertijd, iso, belichtingscompensatie, scherpstellen en witbalans zijn enkele termen waar je meer over leert.

We hanteren het principe “learning by doing”. De theorie breng je dus meteen in de praktijk: tijdens de lessen en aan de hand van huiswerk opdrachten oefen je wat je hebt geleerd.

Op het eind van de cursus ga je werken aan je eindopdracht, waar alles wat je geleerd hebt samen komt. In de lessen van de basiscursus worden techniek en creativiteit met elkaar afgewisseld. Ook komen er verschillende thema’s en onderwerpen aanbod.

Benodigdheden: spiegelreflexcamera, systeemcamera, of camera met instelbare sluitertijd en diafragma. Statief. Computerfaciliteiten thuis. Extra kosten: afdrukken voor eindopdracht.

Wil je je na de cursus verder verdiepen in de mogelijkheden en charmes van fotografie of hoe je de geleerde technieken kunt toepassen om tot een nog creatiever eindresultaat te komen? Schrijf je dan in voor de vervolgcursus fotografie.

Meer fotograferen? Sluit je dan aan bij onze fotoclub !

Fotografie Basiscursus bij Marjolein van Hout

Cursuscode: 300 
Dag:      Woensdag 19.30 - 22.00 uur (1x per 2 weken)
Start:    16 september 2020
Les data: 16-9, 30-9, 14-10, 28-10, 11-11, 25-11, 9-12 en 16-12

Aantal lessen: 8 lessen
Lesgeld: € 155,-
Docent: Marjolein van Hout

Inschrijven

(Bij het inschrijven kunt u aangeven welke cursus u wilt.)

preloader