Fotografie Basiscursus

Dans-je-Zen combi yoga en dans
11 april 2018
Fotografie vervolgcursus
29 november 2019
Foto Noud van Tiem-350x500

Docent: Noud van Tiem

Bij de basiscursus fotografie leer je alles over de basis-technieken van de digitale fotografie.  Je leert hoe je camera werkt, hoe je vormgevingsaspecten het best kan toepassen. Diafragma, sluitertijd, iso, belichtingscompensatie, scherpstellen en witbalans zijn enkele termen waar je meer over leert.

Naast het fotograferen met bestaand licht besteden we ook aandacht aan fotograferen in de studio.

We hanteren het principe “ervarend leren”. De theorie breng je dus meteen in de praktijk: tijdens de lessen en aan de hand van huiswerk opdrachten oefen je wat je hebt geleerd.

Op het eind van de cursus ga je werken aan je eindopdracht, waar alles wat je geleerd hebt samen komt. In de lessen van de basiscursus worden techniek en creativiteit met elkaar afgewisseld. Ook komen er verschillende thema’s en onderwerpen aanbod.

Benodigdheden: spiegelreflexcamera, systeemcamera, of camera met instelbare sluitertijd en diafragma. Computerfaciliteiten thuis.

Wil je je na de cursus verder verdiepen in de mogelijkheden en charmes van fotografie of hoe je de geleerde technieken kunt toepassen om tot een nog creatiever eindresultaat te komen? Schrijf je dan in voor één van onze vervolgcursussen voor gevorderden of creatiever fotograferen.

Meer fotograferen? Sluit je dan aan bij onze fotoclub !

Fotografie Basiscursus

Cursuscode: 305
Lesdag:  Maandagavond van 19.30-22.00 uur (1x per 2 weken)
Start:    7 februari 2022
Duur:      8 lessen
Lesgeld: € 155,-
Docent:  Noud van Tiem

Cursuscode: 303
Lesdag:  Vrijdagochtend van 9.00-11.30 uur (1x per 2 weken)
Start:    11 februari 2022
Duur:      8 lessen
Lesgeld: € 155,-
Docent:  Noud van Tiem

Inschrijven

(Bij het inschrijven kunt u aangeven welke cursus u wilt.)