Creatief fotograferen gevorderden

Vervolgcursus fotografie bij Noud vanTiem
29 november 2019
322 Creatief fotograferen gevorderden – inhaalcursus
24 juli 2020
Marcel de Buck by Davy de Lepper-300x400

Docent: Marcel de Buck

De techniek van de fotografie begin je langzaamaan (een beetje) meester te worden, maar de vraag is nu, wat jou drijft als enthousiaste (amateur) fotograaf. Waar komt je motivatie vandaan om elke keer weer die camera op te pakken en er op uit te trekken?
In deze cursus zal je worden uitgedaagd om veel van jezelf te laten zien. De lessen hebben een aantal opdrachten als vast kader, maar de behoeften van de cursisten zullen ook een richting geven aan het verloop van de cursus.

De lessen zijn erop gericht om je te motiveren vanuit je intrinsieke drijfveren. De zoektocht naar wat jij graag wilt zal als motor gaan dienen voor jou als beeldmaker, waarin je de techniek kan gaan gebruiken om je ideeën vorm te gaan geven. De techniek in dienst van het beeld.

Op zoek naar jouw eigen creatieve drijfveren.
Gezamenlijk gaan we onderzoeken wat een beeld tot een goed beeld maakt. Hierbij zullen we wat meer gaan vertrouwen op ons onderbuikgevoel. 
Met een onderzoekende blik gaan we samen kijken wat voor jou belangrijk is bij het fotograferen.
Jouw inspiratie in deze cursus komt van allerlei kanten, maar voornamelijk van je medecursisten, het werk van ‘de groten der aarde’, de persoonlijke en pittige huiswerkopdrachten, het kritisch (gaan leren) bespreken van elkaars werk, het bezoeken van exposities, het werken op locatie, jezelf te laten zien, maar niet te vergeten veel lol en plezier te maken.

We gaan samen ervaren, kijken, luisteren en voelen.

Onze uiteindelijke bevindingen zullen we delen met het publiek in de vorm van een expositie.

Creatief fotograferen gevorderden 
Cursuscode: 321  
Dinsdag 19.30-22.00 uur (1x per 2 weken, oneven weken)
Start: 8 september 2020 

Aantal lessen: 18 lessen

Lesgeld: €325,- / € 180,- (halfjaar)

Docent: Marcel de Buck

Inschrijven

(Bij het inschrijven kunt u aangeven welke cursusduur u wilt.)