Prijsuitreiking Zomerfotowedstrijd 2019
30 augustus 2019
Mooniq Priem wint Ned. Portretprijs
4 november 2019

Jan Wils uitgezwaaid

Op 11 oktober heeft De Wiele Jan Wils uitgezwaaid die van zijn pensioen gaat genieten na meer dan 40 jaar De Wiele te hebben gediend als docent, projectleider, coördinator en directeur.

Jan werd op feestelijke wijze ontvangen door een erehaag van jonge danseresjes en dansers van De Wiele creatief die hem begeleidden naar een feestelijk ingericht beeldhouwlokaal waar de receptie plaatsvond.

De receptie werd druk bezocht. Verhalen, herinneringen, toekomstbespiegelingen en emoties wisselden elkaar af, ook in de toespraken die werden gehouden door wethouder Rob van Otterdijk, voorzitter Kees Koedam, oud-bestuurlid Thom Langerwerf, een delegatie van de docenten van  De Wiele en het slotwoord van Jan.

Cadeaus waren er voor Jan en bloemen voor echtgenote Monika en dochter Mei-Mei, die hem al die jaren hebben bijgestaan en ook afgestaan aan De Wiele.

De Wiele wenst Jan nog vele plezierige, gezonde en kunstzinnige jaren toe. We zullen hem missen als spil van De Wiele en zijn naam zal nog vaak genoemd worden.