Nieuwe docenten
1 november 2020
Live-stream Portret schilderen door Eva Sanders
11 december 2020

Foto expositie: Zie mij!

Portretten Wintersfeer Geldrop

Als onderdeel van de Wollige Winterweken Geldrop en in het kader van het 50ste Jubileumseizoen van stichting De Wiele creatief vragen we aandacht voor een bijzondere foto-expositie.

Het gaat om de expositie Portretten Wintersfeer Geldrop, gemaakt door de cursisten ‘creatief fotograferen’ in het cursusjaar 2019-2020. En een gek jaar was het. Na twee corona-onderbrekingen zijn we als creativiteitscentrum De Wiele creatief trots om nu het eindresultaat te kunnen delen.  

De portretten Wintersfeer Geldrop zijn op de ramen van De Wiele creatief bevestigd met de afbeelding naar buiten. Zo kijken de geportretteerden uit het raam en kan iedereen in de buitenlucht, op 1,5 meter afstand, genieten van de creativiteit van onze cursisten. Naast de symboliek die hiervan uitgaat, willen we met deze expositie bij dragen aan de wintersfeer in Geldrop.

Overige foto’s met eigen werk van de cursisten, gemaakt tijdens de cursus, zijn binnen te bewonderen. Deze zijn eveneens op de ramen bevestigd, maar zijn gericht naar de binnenkant.

Link:  Artikel Eindhovens Dagblad

Locatie: 

Stichting De Wiele creatief, Molenstraat 19 te Geldrop.

Foto-expositie op de ramen van de Wiele creatief.


Datum expositie:

Van vrijdag 11 december 2020 tot eind maart 2021