Ballet is al jaren mijn passie; toen ik 4 was begon ik zelf in Eindhoven met balletlessen en ben daar nooit meer mee gestopt. Tijdens mijn studie Biologie in Wageningen volgde ik naast klassiek ballet ook lessen jazzballet, showdans en deed ik mee in musicalproducties. Sinds 2009 woon ik in Laarbeek en heb inmiddels mijn RAD Vocationals gehaald tot en met Advanced 1. Nog steeds volg ik lessen klassiek ballet en modern-jazz.  

Mijn passie voor dans en beweging wilde ik graag met anderen delen, daarom ben ik de CBTS-opleiding van de RAD gaan volgen. Het is een prachtige methode om zowel plezier in als techniek van het klassieke ballet te combineren.

Maar omdat ik vind dat dans voor iedereen bereikbaar en beschikbaar moet zijn, heb ik in 2018 mijn MBvO (Meer Bewegen voor Ouderen) behaald en daarnaast nog cursussen gevolgd op het gebied van inclusiedans en bewegen op de stoel (dans en yoga).

Ik vind het geweldig om leerlingen van alle leeftijden en niveaus te zien genieten van dans en beweging, ze uit te dagen en ze te zien groeien. Ik zorg in de lessen voor een uitnodigende en veilige omgeving zodat de leerlingen de ruimte krijgen om te leren, te creëren en vooral plezier te hebben.