Carline Slaats is Fysiotherapeute en Dans docent.

Ik ben Carline Slaats en ik doceer sinds september 2016 bij de Wiele Creatief.

Ik ben zelf als klein meisje op mijn 4de begonnen met dansen bij de Wiele. Al snel volgde ik alle mogelijke cursussen en dansen werd mijn grote liefde. Toen ik in groep 6 zat deed ik auditie voor de Vooropleiding van de ArtEZ dansacademie in Venlo en werd aangenomen. Na mijn eerste dansles zei ik al tegen mijn moeder: ‘Ik word net zoals mijn dansjuf’.  

En zo studeerde ik in 2012 af als allround Dans Docent aan de ArtEZ dansacademie in Arnhem. Tijdens en na mijn opleiding doceerde ik verschillende stijlen aan verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeute. Ik zou me graag specialiseren binnen het vak fysiotherapie in de danswereld en mijn twee passies combineren.

In mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen dansgevoel ervaart en iedere danser is uniek! De lessen zijn dynamisch waarbij verschillende technieken binnen de stijlen aan bod komen.

Ik hoop jullie te zien tijdens een van de cursussen bij de Wiele Creatief.

Dansgerelateerde WERKERVARING

Carline doceert dans sinds 2010. Ze heeft cursussen gegeven in zowel klassieke als moderne dans, Ierse dans, Streetdance, jazzdance, musical, etc. . Dit heeft ze gedaan bij  meerdere opleidingscentra en aan leerlingen in de leeftijd van 3,5 tot volwassenen.

UITVOEREND DANSERVARING

Carline heeft een uitgebreide uitvoerende danservaring in verschillende dansstijlen o.a: ADV, Klassiek, Modern, Jazz, Flamenco, Caractère, Streetdance, Musical, Ierse Dans. Daarnaast heeft ze gewerkt aan verschillende choreografieën o.l.v. o.a. Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Libertad Pozo, Lorenzo Borella en het

DANSEDUCATIE
2008 - 2012   ArtEZ Hogeschool voor de kunsten, opleiding Docent Dans     te Arnhem
2002 - 2008   Vooropleiding Dans ArtEZ dansacademie te Venlo

Overige OPLEIDINGEN
2013 - 2016    THIM Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie te      Nieuwegein
2003 - 2008    Havo, Valuascollege te Venlo

 Dansproject ‘Dogmai’ o.l.v. Annette Waterschoot in Eindhoven.