De Wiele 50 fotowedstrijd

Wie maakt in 2020 - 2021 de beste foto?

Doe mee aan de “De Wiele 50 Fotowedstrijd” en win mooie prijzen!

Op 1 september 2020 start het 50ste cursusjaar van Stichting De Wiele creatief. In dit “Gouden” jaar organiseert De Wiele diverse creatieve events tussen september 2020 en juli 2021. Events die passen in de doelstelling van De Wiele creatief en die jouw creativiteit ook uitdagen.

De “De Wiele 50 Fotowedstrijd” is het eerste event in het Jubileumseizoen 2020-2021. Iedere (amateur)fotograaf in en rond Geldrop-Mierlo kan mee doen en mooie prijzen winnen zoals:

  • de winnaars (1e prijzen per categorie en jongerenprijs per categorie en publieksprijs) krijgen de winnende foto’s op Canvas (groot formaat 90x60 cm);
  • alle genomineerden krijgen hun foto, na de “De Wiele 50 Foto expositie”, inclusief passe-partout (lijstmaat 65x50 cm);
  • de nummers 1, 2 en 3 per categorie en de winnaars van de Publieksprijs en Jongerenprijzen (jongeren tot en met 18 jaar) krijgen een geldprijs.

Ingezonden foto's moeten in 2020 of 2021 zijn gemaakt. Vanaf 9 juli 2020 tot 1 februari 2021 kun je nog foto’s maken en inzenden in drie thema’s / categorieën.

De drie thema’s zijn:

  • De Wiele: GOUD
  • De Wiele: VIJFTIG
  • De Wiele: CREATIEF

Gedurende de fotowedstijd en vanaf 10 september worden tweewekelijks (oneven weken) in Middenstandsbelangen inspirerende inzendingen gepubliceerd met een korte reactie op deze foto’s.

Er zijn drie thema’s/categorieën waarin telkens drie juryprijzen zijn te winnen en er is tevens een overall publieksprijs en een jongerenprijs per categorie. Per thema/categorie mag je als deelnemer vijf foto’s insturen.

Kijk op de website www.dewielecreatief.nl om te zien hoe je deel kunt nemen aan de wedstrijd of wat de prijzen zijn en welke wedstrijdvoorwaarden er gelden.

Let op! Je foto’s moeten aldus worden aangeleverd:

  • minimaal 1000 pixels op de langste zijde
  • zonder watermerk of logo
  • passend binnen het thema

Door deelname ding je niet alleen mee naar leuke jury- , jongeren- en publieksprijzen maar maak je ook kans om 5 weken lang geëxposeerd te worden tijdens de De Wiele 50 Foto expositievan zaterdag 6 maart tot zaterdag 10 april 2021. Deze expositie vindt plaats in het gebouw van Stichting De Wiele creatief, Molenstraat 19 in Geldrop.

Op zaterdag 6 maart 2021 om 14.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats en ontvangen de beste drie foto’s per categorie een deskundig juryrapport. De prijzen worden uitgereikt door wethouder Rob van Otterdijk en de juryvoorzitter in het Beeldhouwlokaal van De Wiele creatief, Molenstraat 19 Geldrop.

Op Facebook kun je een foto kiezen/liken die je de mooiste, duidelijkste of indrukwekkendste vindt. De inzending met de meeste “likes” wint de Publieksprijs.

Jongeren (tot en met 18 jaar) wordt gevraagd hun leeftijd te vermelden bij inzending van hun foto’s om in aanmerking te kunnen komen voor een van de drie Jongerenprijzen.

Op de website (tab fotogalerij) vind je een link naar de Facebookpagina van de “DeWiele50 Fotowedstrijd”.

Mail je beste vijf foto’s per thema en maak kans op de overall publieksprijs of de vakjuryprijzen in een van de drie categorieën.

Stuur uw foto’s in naar De Wiele creatief: dewiele50fotowedstrijd@gmail.com