Prijsuitreiking Zomerfotowedstrijd 2019
30 augustus 2019
Jan Wils met pensioen
1 september 2019

Danszaal De Wiele gerenoveerd

Duizenden cursisten uit Geldrop-Mierlo en omgeving hebben de afgelopen decennia hun danspassen gezet op de dansvloer van De Wiele creatief. De dansvloer was al langer aan vernieuwing toe maar de financiële middelen ontbraken. Door de afgelopen jaren meer cursisten te binden en spaarzaam met uitgaven om te gaan heeft het bestuur van de Wiele de financiële middelen kunnen vrijmaken om te danszaal te renoveren.

De danszaal is vernieuwd met een nieuwe vloer die voldoet aan de hoogste normen en de muren zijn voorzien van een zachtgroene kleur. De veerkracht van de vloer is bij klassieke en moderne dans van groot belang om goed te kunnen presteren en om blessures te voorkómen.

Vanaf 1 september bij de opening van het nieuwe cursusjaar wordt de nieuwe vloer al in gebruik genomen. Later worden de kleed- en opslagruimtes nog onderhanden genomen en geschilderd.