De Wiele creatief gesloten i.v.m. Corona-virus

Dansvoorstelling “GOUD” – uitgesteld tot 22 november
6 maart 2020

De Wiele creatief gesloten i.v.m. Corona-virus

De overheid heeft op 31 maart weer nieuwe maatregelen voor iedereen in Nederland afgekondigd tegen verspreiding van het coronavirus. De Wiele creatief neemt hierin haar maatschappelijke verantwoordelijkheid richting haar cursisten en medewerkers. Het bestuur van De Wiele creatief heeft daarom besloten alle cursussen, workshops en andere activiteiten te annuleren t/m 28 april 2020. Wij volgen de aanwijzingen van de overheid. Het is dus mogelijk dat deze einddatum zal worden opgerekt.

Bovendien geldt het volgende:

  • De DANSVOORSTELLING van 5 april wordt verplaatst naar zondag 22 november 2020

Op dit moment inventariseren we de consequenties van deze maatregelen en kijken we welke mogelijkheden er zijn voor het verplaatsen of inhalen van lessen, cursussen en activiteiten. We onderzoeken ook de mogelijkheid om lessen te vervangen door on-line lessen. Sommige docenten zijn hier druk mee bezig. Zij benaderen zelf hun cursisten. 

Op deze website www.dewielecreatief.nl houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Voor dringende vragen kun je contact met ons opnemen via info@dewielecreatief.nl. Reacties op je mail kunnen iets langer op zich laten wachten dan normaal. Omdat het gebouw momenteel gesloten is, zijn we niet telefonisch bereikbaar.

We vertrouwen op je begrip hiervoor.

Het bestuur van De Wiele creatief

preloader